به گزارش نوای آبیدر، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی کردستان روز سه شنبه در این محفل با اشاره به اینکه شهید و شهادت در رستاخیز ذهن و زبان شاعران روزگار انقلاب اسلامی جایگاه ویژه ای دارد اظهار کرد: ادبیات مقاومت سرشار از شعر برای شهیدان و ایثارگریشان است و به عنوان یک سبک شناخته شده است.
امین مرادی افزود:شهیده فاطمه اسدی نماد مظلومیت و نمونهای از ایثار و از خود گذشتگی شهدای کردستان است که پیکر مطهر وی بعد از گذشت ۳۷ سال انتظار تفحص شده و به همین دلیل باید این همه رشادت به بهترین شکل ممکن به نسل جوان انتقال داده شود.
وی گفت: شهیده فاطمه اسدی همسری وفادار بود که ۳۷ سال پیش برای صیانت و عشق به خانواده عزتمندانه به دل دشمن می زند و همه اموال خود را مبفروشد تا همسرش را رهایی بخشد اما ناجوانمردانه و مظلومانه به شهادت رسید.
وی افزود: همانطور که مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی) فرمودند؛ شهدای کردستان مظلومانه تر و غریبانه تر از مناطق کشورهای دیگر هستند لذا کردستان را سرزمین فداکاری های بزرگ و مجاهدت های خاموش معرفی کردند.
مرادی با بیان اینکه آنچه امروز ما را گرد هم آورده است مسلماَ در فرهنگ و اندیشه ما تاثیر بسزایی دارد، ادامه داد: شهید و شهادت و شعر و ادبیات دو موضوعی هستند که با هم قدمت طولانی دارند زیرا از شعر سرودن شعرا برای قهرمانان تاریخی و شهدای کربلا این موضوعات کاملا مشخص است لذا در ادبیات معاصر جایگاه و ارتباط تنگاتنگی دارند.
رئیس حوزه هنری کردستان با اشاره به اینکه شهید و شهادت در رستاخیز ذهن و زبان شاعران روزگار انقلاب اسلامی جایگاه ویژه ای دارد یادآور شد: ادبیات مقاومت سرشار از شعر برای شهیدان و ایثارگریشان است و به عنوان یک سبک شناخته شده است.
وی اضافه کرد: امروز همه ما جمع شده ایم تا از دریچه شعر و هنر یاد شهدای مظلوم کردستان را گرامی بداریم و نهادهای فرهنگی باید راوی گذشته و پیشران آینده باشند چرا که زبان هنر شیواترین و تاثیرگذارترین ابزار برای انتقال پیام است لذا وظیفه ما این است که نسبت به انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل سوم و چهارم بکوشیم.
در پایان این مراسم شعرای کردستانی و میلاد عرفان پور شاعر برجسته کشوری اشعاری را در وصف بانوی شهیده فاطمه اسدی سرودند.
Sunday, 24 November , 2024