۲۲ تا ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۸۸ برای همیشه در تاریخ جمهوری اسلامی ایران حماسی شد زیرا در این هشت روز مردم استان کردستان با استقبال پرشور از رهبر معظم انقلاب اسلامی بار دیگر حمایت قاطع خود را از نظام اسلامی به اثبات رساندند.
اردیبهشت ماه سال ۸۸ برای مردم استان کردستان به یک ماه تاریخی تبدیل شد زیرا در دهه پایانی این ماه بود که کردستان بهار در بهار را تجربه کرد و با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی و استقبال پرشور مردم مرزدار از معظم له روزهای حماسی و به یادماندنی در تاریخ کشور به ثبت رسید.
اقامت هشت روزه مقام معظم رهبری در استان کردستان و دیدار معظم له با مردم شهرستانهای سنندج، مریوان، بیجار و سقز و همچنین برگزاری نشست هایی با اقشار خاص استان به ویژه خانواده های معظم شهداء، دانشجویان، نخبگان، مدیران و مسئولان اجرایی روزهای تاریخی را برای این استان به ثبت رساند.
بدون شک مهمترین دستاورد و پیام سفر تاریخی مقام معظم رهبری به استان کردستان تاکید بر وحدت و همچنین نشان دادن امنیت این خطه از ایران اسلامی بود و معظم له با هشت روز اقامت در این استان پیام وجود امنیت پایدار را در این منطقه از کشور به سراسر جهان اعلام کردند و امروز این دستاورد عظیم است که زمینه را برای تقویت زیرساخت های توسعه همه جانبه در کردستان فراهم می کند.
حال پس از گذشت ۱۲ سال برکات مادی و معنوی سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری به استان کردستان همچنان تداوم دارد و این روزها که یادآور سفر معظمله به استان است مردم و مسئولان چشمانتظارند تا دوباره مقام معظم رهبری به کردستان سفر کنند و بار دیگر خطه ولایتمدار و شهیدپرور کردستان از دستاوردهای این سفر تاریخی برخوردار شود.
تقويت و حفظ وحدت از دستاوردهای سفر رهبر انقلاب به کردستان بود
محمد امین راستی ماموستا برجسته اهل سنت سنندج در گفتگو با خبرنگار کردتودی به سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری در ۲۲ اردیبهشت سال ۸۸ به استان کردستان؛ دیار علم، عرفان، فرهنگ و معنویت اشاره و اظهار کرد: حقیقتاً آن سفر برکات و دستاوردهای مادی و معنوی زیادی برای استان داشت که پس از گذشت سالها، همچنان تداوم دارد.
وی گفت: مردم این استان که همواره در تمام صحنههای مختلف این انقلاب حضور داشته و وفاداری خود را به این نظام اسلامی ثابت کردهاند، در سفر پر برکت مقام معظم رهبری به کردستان در سال ۱۳۸۸ که یک سفر تاریخی و بهیادماندنی بود و بازتاب گستردهای در سطح کشور و حتی جهان داشت، حضوری پرشور و وصفنکردنی را رقم زده بودند.
وی با بیان اینکه سفر مقام معظم رهبری در اردیبهشت سال ۸۸ به استان کردستان را باید نقطه عطفی در تاریخ کشور به ویژه این خطه از ایران اسلامی عنوان کرد، افزود: حضور با بركت رهبر معظم انقلاب در كردستان علاوه بر آثار معنوي آن، منشأ تحولات عظيم و تسريع در فرآيند توسعه در اين استان بود.
ماموستا راستی بحث فرهنگی بودن کردستان را نیازمند توجه بیشتر از سوی مردم و مسئولان این استان دانست و اعلام کرد: مقام معظم رهبری با قدوم خود به کردستان در تمام زمینه ها موثر بودند و این برای کردستان مهم و ارزنده است و آن را در بین تمام استان های دیگر سرآمد و شاخص می کند.
وی اظهار داشت: مقام معظم رهبری چون در زمان جنگ تحمیلی در کردستان به سر می بردند خود نیز متعلق به این استان و کردستان هستند و این یک دستاورد مهمتر با توجه به تعلق آن مقام به استان کردستان است و همه مدیران استان باید بعد از سالها از حضور ایشان در این استان باید از این ظرفیت ها در راستای توسعه و پیشرفت همه جانبه کردستان بهره برداری کنند.
ماموستا راستی تاکید کرد: سفر رهبر معظم انقلاب، به استان کردستان در تحکیم این وحدت نقش مهمی دارد و حامل این پیام است که تشیع و تسنن در مقابل دشمن ید واحد باشند لذا تقويت و حفظ وحدت و برادري بين اهل سنت و شيعه از دستاوردهای سفر رهبر انقلاب به کردستان بود.
انتهای پیام/
Tuesday, 3 December , 2024