معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: طی یکسال گذشته ۳۱۸ بیمار خارجی در مراکز درمانی دارای مجوز گردشگری سلامت این دانشگاه پذیرش و درمان شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نوای آبیدر به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی، اسعد فتحی‌پور به راه‌اندازی بخش‌های پیوند مغز استخوان و تشخیص و درمان سرطان در استان اشاره و اظهار کرد: تاکنون ۲۶ بیمار در بخش پیوند مغز استخوان درمان شده‌اند و این خدمات به همت و تلاش همکاران دانشگاه علوم پزشکی کردستان و متخصصان تلاشگر استان بوده است.

 

وی افزود: عمل پیوند کلیه برای نخستین‌بار در استان کردستان انجام شد و امیدواریم با ادامه این خدمات، تعداد پیوندها افزایش یابد.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان تأکید کرد: با فراهم‌شدن چرخه کامل تشخیص و درمان سرطان در استان، نیاز به مراجعه بیماران به مراکز خارج از استان کاهش‌یافته است.

 

فتحی‌پور به پتانسیل‌های گردشگری سلامت در استان کردستان و نیاز به همکاری نهادهای مختلف برای جذب بیماران خارجی اشاره کرد و گفت: ۲ مجوز برای شرکت‌های گردشگری سلامت صادر شده و این شرکت‌ها خدمات کاملی به بیماران ارائه خواهند داد.

 

فتحی‌پور از برگزاری نمایشگاه گردشگری سلامت به‌زودی در سلیمانیه عراق خبر داد و افزود: جذب بیماران خارجی بخصوص اقلیم کردستان باتوجه‌به نزدیک بودن بحث فرهنگی و جغرافیایی به راهکارهای اصولی نیاز دارد و از جمله این نیازها اطلاع‌رسانی دقیق امکانات از طریق سازمان‌های گردشگری برای آگاهی مردم از خدمات ارائه شده در استان است.

 

وی به نیاز به افزایش تعداد پزشکان متخصص در برخی رشته‌ها اشاره کرد و گفت: ماندگاری پزشکان در استان به عوامل اجتماعی و اقتصادی بستگی دارد و خوشبختانه ماندگاری پزشکان در استان کردستان نسبت به مناطق دیگر کشور وضعیت بهتری دارد.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان به جذب سالانه ۷۵ تا ۹۰ پزشک متخصص در سطح استان اشاره کرد و گفت: این پزشکان در قالب هیئت‌علمی یا درمانی جذب می‌شوند و تلاش دانشگاه برای فراهم‌کردن امکانات رفاهی برای ماندگاری پزشکان و خدمت به مردم استان در تمامی حوزه‌های سلامت در دستور کار قرار دارد.

 

فتحی‌پور به توسعه اورژانس‌ها در چهار شهرستان استان و برنامه‌های خاص برای کاهش ازدحام در ایام شلوغی اشاره کرد و افزود: تلاش‌های انجام شده برای بهبود خدمات درمانی در استان کردستان در حال اجرا است.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: از جمله اقدامات انجام شده این است که در چهار شهرستان استان اورژانس‌ها را توسعه و بهسازی کردیم که از جمله اینها می‌توان به اورژانس دهگلان، صلاح‌الدین ایوبی بانه، دیواندره، بیجار و اورژانس‌های دیگری که در دست احداث و بهسازی است.

 

انتهای خبر/