وزارت کشور در گزارشی تحلیلی و آماری عملکرد استانداری ها را اعلام کرده است که بر این اساس استانداری کردستان جزو سه استان ضعیف کشور معرفی شده است.

به گزارش نوای آبیدر, حوزه بازرسی وزارت کشور در گزارشی، نتیجه ارزیابی عملکرد استانداری های کشور در شاخص‌های اختصاصی و عمومی را اعلام کرده است.

 

 

 

بر اساس این گزارش دولتی، استانداری کردستان با کسب ۱۶۶۰ امتیاز در سال ۹۸ در بین استان های کشور، رتبه سوم را از آخر کسب کرده است.

 

 

 

اعلام نتایج ارزیابی عملکرد استانداری ها در راستای استقرار نظام جامع مدیریت عملکرد در دستگاه های اجرایی، موضوع فصل یازدهم قانون مدیریت خدمات کشوری و به منظور آگاهی از میزان موفقیت استانداری ها در اجرای برنامه ها و اهداف کمی و تخصصی اصلاح نظام اداری در قالب شاخص های عمومی و اختصاصی بوده و از نتایج ارزیابی منتشر شده با هدف بهبود عملکرد سطوح مختلف، نظام مند کردن فعالیت­ها، تصحیح اهداف، سیاست­ها و برنامه ها استفاده می شود.

 

 

 

می توان گفت با بهره مندی از نتایج این گزارش ها زمینه و امکان اصلاح، بهبود و پیشرفت اهداف دستگاه های اجرایی در استان های مختلف کشور میسر می شود.

 

 

 

بر اساس فهرستی که از سوی وزارت کشور به استانداری‌ها اعلام شده است، استانداری‌های مختلف کشور در شاخص‌های عمومی و اختصاصی سال ۹۸ رده بندی شده‌اند که استانداری کردستان در رده های آخر این فهرست قرار گرفته است.

 

 

 

این موضوع در حالی اتفاق افتاده است که بنا بر موضع گیری های مسئولان استانداری کردستان که در رسانه های مختلف منتشر شده است، این استان در سال‌های اخیر بیشترین حجم از بودجه‌های مختلف کشوری به خصوص بودجه عمرانی را به خود اختصاص داده است.

 

 

 

عملکرد ضعیف استاندار و مدیران اجرایی در استان کردستان طی سنوات اخیر به حدی بوده که مردم این استان از مسئولان اجرایی ناامید شده و دیگر همچون گذشته شاهد مراجعه هم استانی هایمان به مراکز دولتی، فرمانداری ها و استانداری نیستیم.

 

 

 

ضعف عملکردی دولت تدبیر و امید در کردستان که سکان داری آن را افراد وابسته به گروه های اصلاح طلب بر عهده دارند بدترین دوران مدیریتی در تاریخ کردستان بوده و بسیاری از وعده های مدیران و مسئولان یا محقق نشدن و یا بارها به تعویق افتاده اند.

 

 

 

مدیران استانداری کردستان آنچنان عملکرد ضعیفی داشته اند که موج عظیمی از بی اعتمادی مردمی به دولت و حتی حاکمیت را در این استان مرزی به راه انداخته اند و به تبع آن بر مشارکت اجتماعی تاثیرات منفی بسیاری گذاشته اند.

 

 

 

آقای استاندار و مدیران مغرور دولت تدبیر و امید در کردستان همواره از عملکرد ضعیف و ناتوانی های خویش در مقابل رسانه ها و منتقدان گارد گرفته و همچون رئیس جمهور محبوبشان با حمله به منقدان سعی بر لاپوشانی ضعف هایشان داشته اند.

 

 

 

این مدیران ناتوان در استان مرزی آنچنان ضربه های به اعتماد و مشارکت مردمی نسبت به نظام وارد کرده اند که ده ها سال است آرزوی ضدانقلاب و مزدوران خارج نشین بوده است.

 

 

 

حال که این ناتوانی و بی لیاقتی آن هم از سوی رؤسا و دوستان این آقایان در تهران رسانه ای شده و در معرض عموم قرار گرفته است آیا ضروری نیست دستگاه های نظارتی به این موضوع ورودی جدی نمایند؟

 

 

 

آیا وقت آن نرسیده که بهمن مرادنیا و مدیران به اصطلاح اصلاح طلب استان از مرزداران کردستانی به خاطر عملکرد ضعیف و ناتوانی مدیریتی شان عذرخواهی کنند؟

 

 

 

انتهای پیام