مسئول بسیج جامعه زنان استان کردستان از برپایی نمایشگاه حجاب و عفاف و پوشش بانوان کردستانی با عنوان «ژن، خاوینی و شانازی» در موزه خانه کُرد سنندج خبر داد.

بتول سرکانی در گفت و گو با خبرنگار نوای آبیدر با اشاره به اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه «ژن، خاوینی و شانازی» در سنندج، اظهار کرد: لباس کردی بە عنوان نمادی از فرهنگ غنی ایرانی اسلامی و پوشش کامل این لباس فاخر باید به شکل بهتری به مردم معرفی شود.

وی افزود: به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) نمایشگاه عفاف و حجاب با عنوان «ژن، خاوینی و شانازی» در محل خانه کُرد سنندج برپا می شود.

مسئول بسیج جامعه زنان استان کردستان گفت: این نمایشگاه در دو بخش فروش لباس های بومی محلی و پوشش لباس های محجبه با هدف معرفی الگوهای موفق از ۲۳دی ماه تا ۲۷ دی ماه به مدت ۵ روز با تکیه بر جذابیت های هنری برگزار می شود.

وی با بیان این‌ که لباس کُردی تنوع فراوانی در مناطق مختلف کُردنشین دارد، افزود: در همین راستا برپایی نمایشگاه عفاف و حجاب با تکیه بر لباس اقوام کُرد فرصت مناسبی برای معرفی لباس‌های محلی و سنتی این مناطق است.

وی اظهار کرد: جامعه جهانی به سمتی پیش می‌رود که انتخاب خود را مبتنی بر رعایت عفاف و حجاب و زیست عفیفانه قرار داده است و این گفتمان تمدن‌ساز، در مسیر آینده جهان است.

سرکانی افزود: ۱۵ غرفه در این نمایشگاه محصولات فرهنگی خود را در معرض نمایش خواهند گذاشت.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه با همکاری ادارات در راستای ترویج عفاف و حجاب و معرفی لباس های بومی محلی استان کُردستان برگزار خواهد شد افزود: محصولات حجاب و پوشش یک محصول فرهنگی است؛ چراکه فرد پیش از آنکه بخواهد صحبت کند، پوشش او زبان گویای فرد است؛ بنابراین دغدغه ما این است تا پوشش بانوی مسلمان به گونه‌ای باشد که گویای تفکر ارزشمند یک بانوی اندیشمند مسلمان باشد.

سرکانی افزود: نمایشگاه حجاب و عفاف دربردارنده محصولات فرهنگی از جمله پوسترهای فرهنگی و محصولاتی از موضوع عفاف و حجاب نیز است.

وی هدف از برپایی این نمایشگاه را تببین سبک زندگی و اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب اسلامی دانست و عنوان کرد: اشاعه و ترویج شعائر دینی و ارزش‌های اسلامی و معرفی الگوهای اسلامی ایرانی حجاب و عفاف با رویکرد لباس های بومی محلی از دیگر اهداف برپایی این نمایشگاه است.