به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نوای آبیدر به نقل از «کردتودی»، مردم کردستان، همچون سایر مسلمانان جهان، در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با برپایی مجالس عزاداری و پوشیدن لباسهای سیاه، ارادت خود را به ساحت مقدس اهلبیت (ع) نشان دادند، در این مراسمات عزاداری، اشکهای ماتم بر فقدان این بانوی بزرگ اسلام جاری بود و دلهای مسلمانان در سوگ این الگوی کامل انسانی میلرزید.
حضرت فاطمه زهرا (س)، تنها دختر پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) از بزرگترین شخصیتهای تاریخ اسلام به شمار میرود که در تمامی ابعاد فردی و اجتماعی خود، نمونهای کامل از انسانیت، عفت و تقوا بوده است و جایگاه والای ایشان در میان زنان عالم به حدی است که بسیاری از اندیشمندان و علما، او را اسوه و الگویی بیبدیل برای تمام زنان میدانند.
برای شناخت عمیق و واقعی بانوی بزرگ اسلام حضرت زهرا (س) باید بسیار کوشید و کاوی، همانطور که تا کنون چنین تلاشی از دیرباز توسط پیروان و دوستداران، بیوقفه استمرار داشته است و حاصل این جدوجهد کتابهای زیادی است که برای درک حقیقت شخصیت بیمانند آن حضرت نوشته شده است.
حضرت زهرا سلامالله علیها برترین بانوی دوعالم، تنها با ۱۹ سال سن در حالی به شهادت رسیدند که همسر حضرت علی علیهالسلام بودند و دو فرزند پسر به نامهای حسن و حسین علیهمالسلام و همچنین دو فرزند دختر به نامهای زینب و کلثوم سلامالله علیها حاصل عمر کوتاه ایشان بود.
حضرت فاطمه (س) محکمترین پشتیبان ولایت بود و لحظهای از دفاع از حق خلافت حضرت علی از پای ننشست تا اینکه در فاصله بسیار کوتاهی از وفات پیامبر اکرم (ص) به دست غاصبان خلافت به شهادت رسید.
غاصبان بهخوبی متوجه جایگاه حضرت زهرا بودند و بارها از زبان پیامبر توصیه به تکریم بانوی دوعالم را شنیده بودند؛ اما بااینحال عدالتخواهی حضرت را هیچگاه نپذیرفتند.
حضرت زهرا (س) هیچگاه بهانهها و استدلالهای غاصبان را تاب نیاورد و هرگاه مجال یافت با روشنگریهای خود به آگاهسازی مردم اقدام کرد، اما متأسفانه حوادث به دست غاصبان بهگونهای رقم خورد که حضرت زهرا (س) پس از تحمل بیماری و دردهای بسیار، مولا و امام بر حق مسلمانها را وداع گفت و با شهادتشان رهسپار دیدار ولایت شدند.
خیلیها فکر میکنند حضرت زهرا جان خود را فدا کرد بهخاطر همسرش علی اما این جماعت غافلاند و نمیدانند که هدف حضرت زهرا دفاع از چیز باارزشتری بود. آری او جانش را فدای امامزمانش کرد. ولی ما برای برد گروه مجهز فوتبالمان صادقه تر از فرج دعا میکنیم. به امید روزی که همه ما سرباز مخلص امامزمانمان باشیم.
یا زهرا (س) ببین آنهایی که برای تو عزاداری میکنند و حاضرند برای تو جانشان را بر کف دست بگذارند، آنها که مصیبت تو اشک از چشمانشان جاری است، همهوهمه به تو یک نیمنگاه تو محتاج هستند، آنها در روز شهادتت دستخالی برنگردان.
علمای برجسته اهلسنت استان کردستان بر لزوم آشنایی با زندگی حضرت فاطمه (س) و پیروی از سیره ایشان تأکید کردند و این بانوی بزرگوار را بهعنوان اسوهای شایسته برای تمام زنان جهان معرفی نمودند.
ماموستا فایق رستمی، عالم برجسته اهلسنت کردستان در گفتوگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: هر اندازه از مقام و منزلت حضرت فاطمه زهرا (س) سخن بگوییم، باز هم نتوانستهایم بزرگی و فضیلت این بانوی بزرگ اسلام را بهدرستی بیان کنیم زیرا ایشان در قناعت، سخاوت، معنویت، عرفان، خودسازی، عبادت و طاعت نمونه بیبدیلی در کره زمین بودند.
وی در ادامه افزود: حضرت فاطمه زهرا (س) بهعنوان عصمت کبری و الگوی تمام زنان، بهقدری در عفت و پاکدامنی برجسته بودند که باید ایشان را بهعنوان الگوی کامل برای زنان مسلمان و حتی برای تمام انسانها معرفی کنیم.
ماموستا رستمی همچنین یادآور شد که سیره حضرت فاطمه (س) در ابعاد مختلف زندگی باید به طور جدی در جامعه تبیین و معرفی شود.
امامجمعه سنندج تأکید کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) باید در تمام ابعاد زندگی، از جمله عصمت، عفاف، حجاب، خانوادهداری و بندگی خداوند، برای تمام بشریت الگو باشد.
به گفته ماموستا رستمی، زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) در جایگاه دختر بودن، همسر بودن، مادر بودن و عبادت پروردگار، درسهایی گرانبها برای همه انسانها به همراه دارد.
ماموستا رستمی همچنین به این نکته اشاره کرد که در منابع اهلسنت نیز احادیث فراوانی از پیامبر اسلام در مورد جایگاه حضرت فاطمه زهرا (س) نقل شده است که نشاندهنده مقام بلند ایشان نزد رسول اکرم (ص) است.
وی افزود: «حضرت فاطمه زهرا (س) در سایه کمالات و فضایل الهی به مقام والایی رسید که پیامبر اسلام (ص) ایشان را در جایگاه کرامت ویژهای قرار داد.
انتهای خبر/
Thursday, 12 December , 2024