به گزارش نوای آبیدر، همایش تجلیل از بزرگان، ائمه جماعت و ارکان مساجد سنندج در مسجد حضرت خدیجه (س) روز یکشنبه برگزار شد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سنندج در این مراسم اظهار کرد: ۵۲ سال پیش رژیم صهیونسیتی مسجد الاقصی را به آتش کشید و به این دلیل ۳۰ مرداد هر سال در تمامی کشورهای اسلامی به عنوان روز جهانی مساجد ویژه برنامه هایی برگزار می شود.
سرهنگ حسن عسکری افزود: راز سعادت انسان در بندگی خداوند متعال است و عبادت کردن مسیر تکامل انسان هاست.
وی خاطرنشان کرد: مساجد از صدر اسلام تاکنون مرکزی برای تعالی مسلمانان و ارائه انواع آموزش ها بوده اند و در تامین امنیت فردی و اجتماعی نقش ویژه ای داشته اند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سنندج تصریح کرد:
باید کارکردهای مساجد مورد توجه قرار گیرد و هم افزایی ارکان مساجد متشکل از هیأت امنا، ائمه جماعت، پایگاه های بسیج و کانون های مساجد با همدیگر شکل گیرد.
کامل گلباغی مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان نیز در این مراسم اظهار کرد: در حال حاضر ۶۱۲ کانون فرهنگی و هنری در سطح مساجد استان فعالیت دارند.
وی افزود: ۴۳۳ کانون در سطح مساجد مناطق روستایی فعالیت دارند و محوریت فعالیت های فرهنگی و هنری را در مناطق روستایی برعهده دارند.
گلباغی خاطرنشان کرد: در سامانه رسمی بچه های مسجد ۳۰ هزار عضو کانون های فرهنگی و هنری مساجد در کردستان ثبت نام رسمی شده اند و از خدمات این کانون ها در فضای مجازی بهره مند هستند.
معتمدین و ائمه جماعت مساجد سنندج تجلیل شدند
پرینتهمزمان با روز جهانی مساجد از ۳۰ نفر از معتمدین، ارکان و ائمه جماعت مساجد در سنندج تجلیل به عمل آمد.
http://navayeabidar.ir/?p=2007
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
اخبار مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Friday, 24 March , 2023