به گزارش نوای آبیدر،جعفر عبدالملکی مدیرکل صدا و سیمای استان کردستان پیش از ظهر امروز در چهارمین جلسه ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان اظهار کرد: با توجه به کارکردهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر در شرایط فعلی که انسان ها کنشمند و دارای تعقل و تفکر اجتماعی هستند و شاهد یک فضای دو جهانی هستیم باید فضای مجازی را به عنوان یکی از جهان هایی است که در آن سیر می کنند مدنظر قرار دهیم.
وی افزود: با توجه به فرصت های مختلفی که فضای مجازی دارد متاسفانه تهدیدهایی هم دارد که تغییر سبک زندگی و گرایش جامعه به سوی مصرف گرایی، تخریب چهره ها و اشخاص، مسائل و مخاطرات امنیتی، به خطر افتادن حریم خصوصی افراد و جا به جایی واقعیت ها از جمله این تهدیدات است.
عبدالملکی اظهار کرد: بر اساس آموزه های دینی باید زندگیمان را بر اساس واقعیت ها شکل دهیم و بازار شایعات را داغ نکنیم و از نعمت های الهی برای تعالی جامعه بهره بگیریم.
وی افزود: باید از مبحث سواد رسانه ای از تولیدکنندگان تا دریافت کنندگان پیام مورد استفاده قرار گیرد و این مهم در استان کردستان باید بیشتر مدنظر قرار گیرد.
عبدالملکی اعلام کرد: در کردستان بیش از ۲۵۰ کانال ماهواره ای و مجازی مشغول فعالیت هستند و میانگین استفاده جوانان کردستانی از فضای مجازی چهار ساعت در روز است.
وی خاطرنشان کرد: فضای مجازی مدیران را از رسالتشان دور می کند و این هدف اصلی دشمنان است.
شکری مسئول امور دانشگاه های ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: این فریضه الهی زیربنای تمام حرکات اجتماعی است.
وی افزود: در طول تاریخ اسلام وقایعی که صورت گرفته ناشی از این فریضه بوده که واقعه عاشورا در چندین قرن پیش و انقلاب اسلامی ایران در قرن اخیر از جمله این وقایع هستند.
شکری اظهار کرد: نقش دانشگاه ها در جاری کردن این فریضه الهی ویژه است و امروز در کردستان بیش از ۴۰ هزار نفر دانشجو، هزار عضو علمی و هزار استاد حق التدریس داریم که ظرفیت بزرگی را برای ما به وجود آورده است.
وی از تحریف واقعیت ها به عنوان آسیبی بزرگ در مسیر هویت بخشی به جوانان نام برد که از طریق فضای مجازی به جامعه تحمیل می شود.
Friday, 24 March , 2023